Dankwoord Klaas Keuter 8 maart

Beste leden, 

Gisteravond hadden jullie de jaarlijkse algemene ledenvergadering met als een van de agendapunten de uitreiking van de meest prestigieuze prijs van onze vereniging. Helaas kan ik vanwege mijn gezondheid al enige tijd niet meer aanwezig zijn bij onze verenigingsavonden.

Hedenmiddag werd ik bezocht door de voorzitter, de heer Gerritsen, die mij verraste met de uitreiking van de J. Kok Rzn-trofee, bijbehorende speech en postzegelkader, alsmede bloemen voor mijn echtgenote. Tevens uiteraard de felicitaties van alle leden.
Ik was even sprakeloos, want dit zag ik niet aankomen. Dat mij de eer te beurt valt de meest prestigeuze prijs te mogen ontvangen is het mooiste wat een lid van onze vereniging kan gebeuren. Er spreekt zoveel waardering uit voor dingen die je belangeloos voor de vereniging doet. Ik was dan ook zeer verbaasd en blij verrast dat de commissie aan mij deze prijs heeft toegekend. Dank daarvoor. De trofee krijgt het komend jaar een ereplaats bij ons in huis. Van de uitreiking de bijgaande foto.

Met vriendelijke groet
Klaas Keuter